Titta Knuuttila


Olen Pieksämäelle vuonna 2017 muuttanut (ja Pieksämäelle sydämeni menettänyt) elämäntapahaaveilija. Maalaan abstraktia taidetta intuitiivisesti sekä kirjoitan runoja. 

Maalaan suoraan sydämestä ja aina intuitiivisesti, tunnetta herkällä korvalla kuunnellen. Tauluissani on vahvasti läsnä se sisimmän pakahduttava tunne, riemu ja kiitollisuus, joita tunnen maalatessani. Tauluissani vierailee välillä myös haikeus, suru tai kiveen hakattu päättäväisyys. Haluan jättää teoksiini tulkinnanvaraa. En tahdo päättää valmiiksi, mitä katsojan tulee taulussa nähdä. Minua kiehtoo ihmisten rajaton erilaisuus; kokemusten, kulttuurin ja persoonallisuuden vaikutukset siihen, miten kukin näkee maailman. Kutsun maalauksillani jokaisen tutkimaan uteliaasti mielensä värejä ja koskettamaan aitoa sisintään.

Instagram @art.by.titta

Facebook https://m.facebook.com/Art-by-Titta-K-109015018351554/